X
تبلیغات
تحقیق و پژوهش - پنگوئن
تحقیق های سال دوم علوم انسانی

پنگوئن فرمانفرما

پنگوئن فرمانفرما یا پنگوئن امپراتور (Aptenodytes forsteri)        بزرگ‌ترین گونه پنگوئن است. این پرنده بر خلاف پرندگان دیگر، هرگز به زمین خشک پا نمی‌گذارد او تمام عمر خود را یا در دریا و یا روی یخهای قطب جنوب می‌گذراند فرمانفرمای ماده در فصل پاییز تخمگذاری می‌کند و در طول زمستان تاریک قطب جنوب پرنده نر روی تخمها می‌خوابد در طول این سه ماه پرندگان نر هیچ چیز نمی‌خورند و برای گرم شدن به همدیگر می‌چسبند .

       پنگوئن فرمانفرما بزرگ ترین نوع پنگوئن است. قد آن ۱/۱ متر و وزنش بیش از ۳۰ کیلوگرم است.دو جنس نر و ماده خیلی شبیه به هم به نظر می‌رسند.پنگوئن‌ها پاهایی دارند که از آنها برای شنا کردن استفاده می‌کنند ،پنگوئن‌ها دارای رنگ‌های متضادند ، شکمشان روشن تر است و پشتشان سیاه است.این رنگ بندی کمک می‌کند که موقعی که در داخل آب هستند خودشان را پنهان کنند و آن‌ها را از چشم شکارچیان پنهان می‌کند.

      پنگوئن‌ها دارای پرهای ضد آب براقی هستند که به خشک نگهداشتن پوستشان کمک می‌کند.تراکم پرهای آن‌ها از بیشتر پرندگان بیشتر است.(حدود ۷۰ پر در اینچ مربع).پرها پنگوئن‌ها هر سال می‌ریزد و پرهای جدید به جای آن‌ها رشد می‌کند.

       پنگوئن‌های امپراتور گوشتخوارانی هستند که در دریا شکار می‌کنند. آن‌ها به طور عمده از ماهی ،ماهی مرکب و خرچنگ تغذیه می‌کنند . این پرندگان در جستجوی غذا تا ۱۶۰کیلومتر از لانه خود دور می‌شوند تا به آب‌های سرد قطبی رسیده و در آن به جستجوی غذا بپردازند

         همه پنگوئن‌ها در نیمکره جنوبی زمین زندگی می‌کنند ،پنگوئن‌های امپراتور روی توده‌های یخ ،در قاره قطب جنوب زندگی می‌کنند .

     پنگوئن ماده یک تخم می‌گذارد و به دریا می‌رود. پنگوئن نر در یک دوره پرورش جوجه برای ۲۷ روز (در طول سردترین بخش سال قاره قطب جنوب) روی تخم می‌خوابد و آن را روی پاهایش گرم نگه می‌دارد و با شکمش آن در برمی گیرد.او جوجه‌اش را با شیری که به وسیله یک غده در لوله مری‌اش تولید می‌شود ،تغذیه می‌کند.در طول این مدت پرنده نر غذایی نمی‌خورد و به همین دلیل نصف وزن بدنش را از دست می‌دهد .
+ نوشته شده در  سه شنبه هفتم آذر 1391ساعت 20:17  توسط بوجاری  |